from Denmark ...
Salsa Loca
 Start    Press The band Reviews    Photos   Video   Music    Calendar Newsletter Booking   Salsa links Other links   Experience this site in Danish


Featured dancers
(This page is soon available in English)
 
 Top The Salsa Dancers at the summer concert in the Tivoli Gardens 2001
 
  På Plænen i Tivoli lørdag d. 11. august 2001 havde Salsa Loca æren af at gøre brug af de nedenstående skrappe salsadansere.

Se desuden de mange fotos og videoklip fra koncerten.
Yanelis Yaneicy   Yanelis Merejon Diaz & Yaneicy Martinez:

Cubanske Yanelis & Yaneicy optræder til dagligt sammen med et program i cubansk cabaret-stil (cubansk show-salsa), men mestrer også at danse de afro-cubanske rituelle danse i santeria-traditionen.
Irina Dainerys Juan Photo: © Salsatek Columbus   Irina Alberdi, Dainerys Garcia & Juan Armand:

Irina, Dainerys & Juan - alle fra Cuba - er eksponenter for de typiske cubanske dansestile - såvel den tætte pardans son, som rueda de casino og specielt den mere show-prægede variete-stil, som den danses på cuba - og af Irina, Dainerys & Juan på det daværende københavnske salsatek Columbus.

De to sidstnævnte har nu åbnet egen salsaskole, Salsazucar, og er nært knyttet til Café Mandela på Vesterbro.
Thomas & Dinah   Thomas Nygaard & Dinah Merklin:

Thomas & Dinah danser en stil, der kommer tæt på London Style - en salsadansestil, der er en nærmest kan betegnes som en blanding af måden, der typisk danses salsa på i Cuba og U.S.A. Både Thomas & Dinah har tidligere undervist på det københavnske salsatek Sabor Latino.
Thomas underviser nu på det københavnske salsatek Latin Quarter.
Sara Henrik   Sara í Dali Hedeland & Henrik Dalsgaard Sørensen:

Når Sara & Henrik danser sammen er der dømt New York style, der er en salsadansestil, der er kendetegnet ved sit elegante udtryk, og variationer, der kræver at damen er teknisk meget velfunderet. Henrik er den ene halvdel af danmarksmestre i salsa fra 2001. Sara er bredt dansefunderet, men underviser specielt i New York Style.
Sara startede i foråret 2002 de nu meget populære salsaaftener på Café Kellerdirk].
Charlie
Photo: © Nana Hee Jepsen
  Charlie Pedro Ibanez:

Cubanske Charlie, der bor i Danmark, danser i Tivoli sammen med Irina, Dainerys & Juan. Charlie er eksponent for den moderne kraftfulde cubanske salsastil, og samtidig en mester i at få kvinden til at se godt ud på dansegulvet!

 
To the top of the page To www.salsaloca.dk (English)