Salsa Loca
 Start    Presse Bandet Omtale    Fotos   Video   Musik    Kalender Nyhedsbrev Booking   Salsalinks Andre links   Experience this site in English
Fronten - Blæsergruppen - Rytmegruppen

Bandet
 
 Top Fronten Næste 
 
Signe Asmussen, vokal:
Signe afsluttede i 2001 solistuddannelsen på det Det Kgl. Danske Musikkons., og hører blandt de uendelig få, der mestrer både klassisk og rytmisk sang. Signe synger i vokalensemblet Ars Nova og The Tolkien Ensemble. Hun har sunget Wagners 'Mestersangerne i Nürnberg' på Det Kgl. Teater, har optrådt som solist med Aalb. Symf.ork. og Radiounderh.ork. og er solist på flere plader. Hun har også sunget musicals (West Side Story), i bigbands og med Henrik Krogsgaard(!). Og så synger hun salsa med en sjælden power - og det gør hun i Salsa Loca og i det schweiziske salsa-bigband Picason. Besøg hendes (klassiske) hjemmeside.
 
Tonny Pedersen, maracas/kor:
Tonny var medstifter af kult-funkbandet The Confetti All Stars og har spillet med Sound of Seduction. Tonny er selv en ivrig danser - salsa såvel som funk - og underviser lejlighedsvis i dansen og dens samspil med rytmerne. Han virker tillige som salsa-DJ under navnet Antonio Petz. Tonny har tidligere spillet salsa i hedengangne Salsa Mortale og Los Bagi(!). Tonny og Signe udgør fronten og leverer sammen masser af fancy moves og livsglæde. Læs meget mere om Salsa Loca og Tonny i et stort interview på HiFiSalsa. Tonny er desuden en af bandets bookere samt regnskabsfører og webmaster .

 
 Top  Forrige Blæsergruppen Næste 
 
Maria Carelse, tenorsax/kor:
Maria er et velbeskrevet blad i dansk verdensmusik - både på scenen og i korridorerne. Maria har spillet i en lang række danske verdensmusikorkestre, heriblandt Los Rumberos. Nu spiller hun i Salsa Loca, og i samba-funk-bandet Agora Brazil. Maria er tillige formand for World Music Denmark og har i adskillige år været en uundværlig brik i afviklingen af Copenhagen Jazz Festival. Maria er tillige en af bandets bookere .
 
Randy Holum, trompet/kor (foto: Vibeke Heckmann):
Randi er uddannet på det klassiske konservatorium i Trondheim i Norge, men udskiftede hurtigt efter eksamen Haydns trompetkoncert med den rytmiske musik, specielt jazzen. Randi spiller big band-jazz med Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, har en trio, der spiller norske og italienske folkesange arrangeret i jazzform og sin egen bebop-kvintet, Randi Holum Quintet.
Randi spiller også i kvartetten Nordlys, der dyrker fri improvisatorisk musik, og så spiller Randi funk og soul - og underholdningsmusik i Jytte Abildstrøms regi.
Randi komponerer også jævnligt selv.
Læs mere om Randi på www.holum.dk og på www.schriver.dk/holum/.
 
Rasmus Tobiesen, trompet/kor:
Rasmus er blæsergruppens sexede førstedanser og ophavsmanden til blæsergruppens koordinerede bevægelsesmønstre. Rasmus har studeret trompet på Cuba, og har fra det studieophold samlet sine meget autentiske cubanske bevægelser op. Rasmus er desuden en meget habil udøver af den brasilianske kampdans 'capoiera'.
 
Rolf Mandix, trombone/kor:
Rolf er en meget travl og efterspurgt trombonist - og alsidig. Rolf spiller salsa med Salsa Loca, big band jazz med Ib Glindemanns Orkester og med New Music Orchestra (NMO), New Orleans-jazz med The New Orleaners, Latin-swing med Latin Swing Orkester, pågående receptions-jazz med Kvartet, og tyrolermusik for fuld udblæsning med Cantus.
Derudover er Rolf kapelmester for Danmarks Radios DRAM Bigband og for Nivå Big Band.
Og så giver Rolf jævnligt kirkekoncerter for orgel og trombone - til gudstjenester og højmesser, bland andet i Frederiksberg Slotskirke, hvor han har været tilknyttet flere år.
Rolf assisterer jævnligt i andre professionelle orkestre, herunder tidligere med Tivolis Promenadeorkester, Sjællandske Livregiments Musikkorps og Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band.
Læs mere om Rolf på mandixmusic.dk.

 
 Top  Forrige Rytmegruppen  
 
Per Kincaid, bas:
Per har studeret på ENA på Cuba og er uddannet på Det Rytmiske Musikkonservatorium i Kbh., hvor han nu underviser. Per har tidligere spillet i Salsa Na Ma og Havana Express, med Radioens Underholdningsorkester og Henrik Krogsgaard samt til Melodi Grand Prix (så vi taler kult her!).
Per er også en fortræffelig komponist og arrangør, hvilket blandt andre Salsa Loca og engelske Brand New Heavies, hvor hans bror spiller trommer, nyder godt af.
I øvrigt er Pers flotte hvide bas bygget på Puerto Rico af Ray Ramírez Basses og var den første af sin art i Danmark.
Per findes også på myspace.com på www.myspace.com/persounds.
 
Jacob Rahbek, guitar/tres/kor:
Jacob - bandets 'grand old man' - er en af landets mest respekterede cavaquinho- og tres-spillere. I Salsa Loca spiller han guitar og tres, mens han spiller cavaquinho i Elementos, der spiller samba og i Shoro Vivo, der spiller shoro (brasiliansk instrumentalmusik). Ud over salsa og brasiliansk musik spiller Jacob også jazz, latin-soul og rock, og så har han i en årrække undervist i salsa-sammenspil på Rytmisk Center i Kbh. Jacobs to sønner er i øvrigt begge meget begavede trommeslagere - Laust Sonne (D.A.D. m.fl.) og Christoffer Sonne.
 
Sten Holme Larsen, piano:
Sten var allerede et velbeskrevet blad i det levende århusianske salsamiljø, da han flyttede til København. I Århus har Sten spillet med grupperne Orquesta Llego la Hora, Salsa Con Ganas og Confusion Latino. Men nu bor han i København og spiller i Salsa Loca, og det er forståeligt, at han er en eftertragtet salsapianist - han råswinger, og spiller de mest smagfulde soli! Herudover har han spillet pop, funk og fusion.
 
Jesper Nørløv, congas:
Jesper er en meget efterspurgt percussionist. På hans omfattende visitkort som percussionist står - foruden Salsa Loca - også Maria Montell, Me, She & Her, Daniel, power-fusionsbandet Gone Fishin' og ikke mindst disko-party-bandet Night Fever, hvor han har en bærende rolle.
 
Rodrigo Labarca, timbales (foto: Ralf Bölke):
Rodrigo er allround-percussionist og en af landets mest efterspurgte, særlig når det handler om cubansk musik og dens mange afskygninger. Rodrigo kom fra Chile til Danmark i 1974 og har tidligere spillet i orkestre som New Jungle Orchestra, Zebra, Chango og Los Rumberos samt med Ahmadu Jarr. For tiden kan han høres i Salsa Na Ma, Salsa Libre, Sax Pack - og nu ikke mindst i Salsa Loca. Rodrigo har desuden i mange år undervist på Rytmisk Center i Kbh. og på Det Rytmiske Musikkonservatorium i Kbh.
(Rodrigo erstattede aug. 2004 Tira Skamby)

 
Til toppen af siden Til www.salsaloca.dk