Salsa Loca
 Start    Presse Bandet Omtale    Fotos   Video   Musik    Kalender Nyhedsbrev Booking   Salsalinks Andre links   Experience this site in English
Videoklip - Nødvendigt software - Ophavsret

Video
 
 Top Videoklip Næste 
 
 El Amor de
Mis Sueños

Videoformat: Flash
Varighed: 5:53
Størrelse: 22,1 Mb
  Salsa Loca i Etnorama, feb. 2005

Dette er historiske optagelser fra det københavnske verdensmusik-spillested Etnorama, som desværre ikke er mere. Det var Danmarks eneste spillested dedikeret til verdensmusikken, og vi håber, at andre vil fortsætte hvor Etnorama måtte slippe.

Optagelserne her stammer fra Salsa Locas fjerde og sidste besøg på Etnorama - og nummeret er Salsa Locas eget, 'El Amor de Mis Sueños', skrevet af trombonist Jakob Johansen.

Salsa Loca takker Jesper Musaeus, der har stået for både optagelsen og redigeringen af denne video.

Se videoen:
 El Amor de Mis Sueños (J. Johansen), 5 min. 53 sek., Flash-video på 22,1 Mb Timb.solo
  Salsa Loca i Jazzhouse, okt. 2004

Fredag d. 15. okt. 2004 spillede Salsa Loca i Copenhagen Jazzhouse.

Videoen:
 Timbalessolo som Windows Media file, 47 sek., 2,9 Mb
 Timbalessolo som Real Audio file, 47 sek., 2,8 Mb ... Veneno

 Virgen ...

 ... Pa'Cali

 Si Llego ...

 Tributo ...
  Salsa Loca i Tivoli, aug. 2001

Lørdag d. 11. august 2001 spillede Salsa Loca til lørdagsbal på Plænen i Tivoli for andet år i træk. Over 20.000 tilskuere og et rekordstort antal dansende foran Plænen overværede Salsa Loca forstærket med 10 af landets skrappeste salsadansere.

Et videohold fra det hedengangne svenske kultur-webmagasin Baretta Magazine filmede dele af den tre timer lange koncert, og det er der kommet de fem videoklip ud af, som kan ses her, når du klikker på et af kameraerne.

De fem videoklip:
 Yo Si Soy Veneno (H. Naranjo), 1 min. 40 sek., 2,8 Mb
 Virgen de la Caridad (Cespedes, Cespedes, Diaz, Guillen & Wallace), 1 min. 19 sek., 2,8 Mb
 Me Voy Pa' Cali (Gabriel Romero), 1 min. 14 sek., 2,0 Mb
 Si Llego A Ser Adivina (Isidro Infante), 1 min. 9 sek., 2,1 Mb
 Tributo al Bravo (William Liriano & Isidro Infante), 1 min. 19 sek., 2,2 Mb

 
 Top  Forrige Nødvendigt software Næste 

 
Flere af videoklippene vises med Quicktime, der er et populært, højt anerkendt og gratis værktøj til at afspille lyd- og videoklip med. Hvis du ikke har Quicktime, kan det downloades ved at klikke på ikonet nederst på siden, og hvis du starter et videoklip uden at have Quicktime på din pc/mac, tilbydes du automatisk at få det downloadet.

Quicktime virker som en digital videomaskine:
Du kan hoppe direkte til et særligt interessant sted i videoklippet og se passager i slow motion ved at trykke 'pause' og derefter gentagene gange på 'fast forward'-knappen.
Bemærk at med en meget hurtig forbindelse starter afspilningen af videoklippet med det samme, mens det kan tage op til 10 min. at downloade de enkelte videoklip med en langsom forbindelse. Med de almindeligste browser-opsætninger kan du dog se de enkelte videoklip umiddelbart igen og igen, når du først har set dem én gang.

Download Quicktime 7

 
 Top  Forrige Ophavsret  
 
  Brugen af tekst, fotos, lyd- og videoklip på www.salsaloca.dk er underlagt gældende dansk lov ophavsret. Det betyder, at du som hovedregel ikke må kopiere billeder, lyd, video eller tekst fra hjemmesiden uden at have indhentet tilladelse fra fotografen eller tekstforfatteren.

Du er dog altid mere end velkommen til at lave et link til den side på www.salsaloca.dk, hvor du fandt noget, som du gerne vil videreformidle - det være sig tekst, fotos, lyd- eller videoklip.

Hvis et link ikke er tilfredsstillende, så husk venligst at indhente tilladelse fra ophavsmanden til det, som du er interesseret i at bruge. Al tekst er forfattet af webmasteren med mindre andet er anført, og ved alle fotos er fotografens navn oplyst, og det er som oftest muligt at sende fotografen en e-mail fra siden.

Musikken på hjemmesiden er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB. 
Til toppen af siden Til www.salsaloca.dk