Salsa Loca
 Start    Presse Bandet Omtale    Fotos   Video   Musik    Kalender Nyhedsbrev Booking   Salsalinks Andre links   Experience this site in English
Koncertfotos - Pressefotos - Ophavsret

Fotos
 
 Top Koncertfotos Næste 
 
Fotoserie 30 (80 fotos) Foto: © Danny Gudnitz   Salsa Loca i Store Vega i København d. 12. dec. 2009

Se fotoserie 30
Se fotoserie 30 i højere opløsning (klart at anbefale, hvis du har en stor skærm)

Lørdag d. 12. dec. 2009 spillede Salsa Loca i Store Vega ved et lukket arrangement for 2.000 NGO-delegerede. Årets NGO-party var i 2009 henlagt til København i anledning af årets klimakonference i København, COP15.

Vi sender en stor tak til fotograf Danny Gudnitz for de mange flotte og stemningsfulde fotos.
Besøg også Dannys eget site, www.dannygudnitz.com.

Et lille tip til den nemme måde at se fotos på fotosiderne på:
Tryk på PageDown en enkelt gang og brug herefter Enter-tasten til at skifte til næste billede - og hvis det ikke virker, skal du trykke på Næste en enkelt gang før du trykker PageDown.Fotoserie 29 (32 fotos) Foto: © DJ Michael   Salsa Loca i Havanna (Berlin) d. 30. april 2007

Se fotoserie 29

Mandag d. 30. april 2007 var Salsa Loca for anden gang på fornemt besøg i Berlins populæreste og største salsaklub, Havanna.

Og som første gang i december 2004 var der i bogstaveligste forstand pakket i salen med 600 inden for dørene og 200, som der desværre ikke blev plads til. Anledningen var den populære salsaklubs 10-års-fødselsdag, og 2007 er tilmed året, hvor også Salsa Loca har eksisteret i 10 år.

Tak til Ronny (ejeren af Havanna) og DJ Michael (som ses i midten på fotoet mellem Signe og Tonny) for igen at vende blikket mod det kolde nord og engagere os.

Alle fotos undtagen det første er taget af den udsendte fotograf fra det berlinske party-site, www.berlin4fun.com.

Afløser på dagen: Bror Bødtker-Næss Larsen (congas).Fotoserie 28 (22 fotos) Foto: © Jesper Musaeus   Salsa Loca på Onkel Dannys Plads d. 2. sept. 2006

Se fotoserie 28

Lige ved Halmtorvet på Vesterbro ligger Onkel Dannys Plads, opkaldt efter Dan Turéll, og d. 2. sept. 2006 dannede pladsen rammen om en hjertevarm salsaaften, hvor livs- og danseglæden viste, at den ikke lader sig kue af det danske efterårsvejr, selv når det viser sig fra den våde side.
På denne aften spillede Salsa Loca nemlig op til dans som afslutningen på en weekend-salsa-festival arrangeret af foreningen Ekko fra Cuba i samarbejde med Salsazucar.

Jesper Musaeus var tilstede med sit videokamera og fra filmrullerne har han doneret en række still-billeder, der viser, hvordan det danske regnvejr og danselysten gik fint i spænd.

Afløsere på dagen: Jeanette Arp (vokal) og Bjørn Ringkjøbing (trompet)Fotoserie 27 (41 fotos) Foto: © Marianne Brenner   Salsa Loca i Kulturhus Gimle i Føllenslev d. 20. jan. 2006

Se fotoserie 27

I Føllenslev - en lille vestsjællandsk købstad mellem Jyderup og Havnsø - ligger Kulturhus Gimle. Og kulturhuset høster stor anerkendelse for meget ofte at hente - efter dansk målestok - mere snæver musik, som f.eks. verdensmusik, til egnen.
Og i januar 2006 fik Salsa Loca så muligheden for at besøge Føllenslev, og det blev en vældig hyggelig aften.

Husets fotograf, Marianne Berner, fulgte Salsa Loca hele aftenen og billederne giver et sjældent kig også bag scenen. Billederne er vist i kronologisk rækkefølge: Opstilling af instrumenter, lydprøve, omklædning, koncertens første sæt, pausen og til sidst andet sæt.

Afløsere på dagen: Ernesto Manuitt (vokal), Carlos Perez (trombone) og Tira Skamby Madsen (congas)Fotoserie 24 (24 fotos) Foto: © Jan Valeur

Fotoserie 25 (9 fotos) Foto: © Jesper Musaeus

Fotoserie 26 (11 fotos) Foto: © Niels Prins

  Salsa Loca ved Copenhagen Jazzfestival ved Byggeriets Hus d. 3. juli 2005

Se fotoserie 24 (24 fotos af Jan Valeur)
Se fotoserie 25 (9 fotos af Jesper Musaeus)
Se fotoserie 26 (11 fotos af Niels Prins)

Som et led i Copenhagen Jazzfestival 2005 spillede Salsa Loca på den hyggelige plads foran Byggeriets Hus på Frederiksberg - overfor Café Den Blå Hund og Kafe Kopka.

Som billederne afslører var vejret skønt, humøret højt og stemningen afslappet.

Flere havde taget kamera med til lejligheden, og tre af fotograferne har venligst tilladt os at vise deres pletskud her. Salsa Loca takker de tre fotografer: Jesper Musaeus, Niels Prins og Jan Valeur, hvis egen fotohjemmeside med særlig fokus på modelfotos, www.valeurfoto.dk, bestemt er et besøg værd.

Afløsere på dagen: Jeanette Arp (vokal) og Ernesto Manuitt (vokal)Fotoserie 21 (58 fotos) Foto: © Ralf Bölke , www.club-Latino.de

Fotoserie 22 (32 fotos) Foto: © Robertt (tidl. www.partyfocus.de)

Fotoserie 23 (19 fotos) Foto: © Foto Mann, www.potsdam-abc.de

  Salsa Loca ved Potsdamer Stadtfest d. 4. juni 2005

Se fotoserie 21 (58 fotos af Ralf Bölke)
Se fotoserie 22 (32 fotos fra det tidligere www.partyfocus.de)
Se fotoserie 23 (19 fotos fra www.potsdam-abc.de)

"Europas salsaorkester nr. 1" stod der at læse i foromtalen i Potsdams aviser i ugen op til Salsa Locas andet besøg i Potsdam på to år - og fremmødet ved koncerten viste tydeligt, at Salsa Loca har fået rigtig mange tilhængere i Berlin og omegn i løbet af det seneste år.

Det var andet år i træk, at Salsa Loca var hovednavnet ved den årlige Potsdamer Stadtfest - og også højdepunktet ifølge aviserne i dagene efter koncerten.

Den charmerende Luisenplatz med Potsdams Brandenburger Tor dannede igen i år den smukkeste ramme for et meget talstærkt publikum, hvoraf en del kom tilrejsende fra Berlin. Dette sikkert som en følge af, at Salsa Loca begejstrede i Berlins største salsaklub 'Havana' mellem jul og nytår i 2004.

Jochen (Woller) og Potsdams salsaforening, www.club-latino.de, stod igen i år for arrangementet, og Salsa Loca takker ydmygt for de behagelige rammer for bandet under vores besøg i den charmerende by.

Som i 2004 var Potsdams salsaforenings egen fotograf, Ralf Bölke, igen til stede for at sørge for at fange nogle af de mange mindeværdige øjeblikke fra aftenen. Salsa Loca takker for, at vi har fået lov til her på hjemmesiden, at vise vores favoritter blandt hans mange fotos fra aftenen.

Og så var der i år også fornemt besøg af fotografer fra det tidligere www.partyfocus.de og www.potsdam-abc.de, som er to web-sites, der møder op og tager billeder ved festlige lejligheder i byen.

Afløser på dagen: Bror Bødtker-Næss Larsen (congas).Fotoserie 20 (19 fotos) Foto: © Leif Elg (1945-2006)   Salsa Loca i Etnorama d. 26. feb. 2005

Se fotoserie 20 (19 fotos)

I februar 2005 besøgte Salsa Loca for fjerde gang Københavns eneste deciderede verdensmusikspillested, Etnorama, på Nørrebro - og ifølge arrangøren var det Etnoramas hidtil bedst besøgte salsakoncert.

Blandt de fremmødte - og også som gæstesanger på scenen i slutningen af koncerten - var den herboende cubanske sanger Ernesto Manuitt, der er internationalt kendt for sin tidligere rolle som forsanger i den cubanske gruppe Klimax.

Fotograf Leif Elg (1945-2006) var også blandt de fremmødte, og vi takker for tilladelsen til her at vise vores favoritter blandt hans mange glimrende fotos fra en dejlig aften. Samtlige fotos fra koncerten og Leifs fotos fra andre salsaarrangementer kan ses på Leifs side hos WebShots.com.

Afløser på dagen: Lene Pernille Christiansen (trompet)

En trist tilføjelse:
Det er med stor sorg at vi må fortælle, at Leif døde d. 1. august 2006 efter længere tids svær sygdom.Fotoserie 18 (36 fotos) Foto: © Wolfgang Brückner

Fotoserie 19 (15 fotos) Foto: © Tonny Pedersen

  Salsa Loca i Havanna (Berlin) d. 29. dec. 2004

Se fotoserie 18 (36 fotos af Wolfgang Brückner)
Se fotoserie 19 (15 fotos af Tonny Pedersen)

Onsdag d. 29. dec. 2004 var Salsa Loca på fornemt besøg i Berlins populæreste og største salsaklub, Havanna.

Og det blev en koncert, som vi (bandet) sent glemmer. Over 500 salsainteresserede var mødt op for at høre Salsa Loca fra 'lille' Danmark, og de (publikum) stod meget tæt.

Salsa Locas mini-cd har igennem det meste af 2004 ligget placeret i toppen på den anerkendte DJ Michaels play chart, og er blevet spillet flittigt i klubben i 2004. Også salsafolk og DJs fra andre egne i Tyskland var mødt op for ved selvsyn at se bandet, som har fået så meget positiv omtale i Tyskland og specielt Berlin i 2004.

På dagen for koncerten var Signe (Asmussen) og Tonny fra Salsa Loca gæster i et live-program på Radio MultiKulti, der har hjemme i Berlin. At salsa og verdensmusik generelt har stor bevågenhed i Tyskland understreges af, at stationen sender verdensmusik til det halve Tyskland 19 timer i døgnet alle ugens dage.

Tak til Ronny (ejeren af Havanna) og DJ Michael (til venstre på billedet) for at gøre turen mulig - og til publikum for en helt uforglemmelig modtagelse.

Det første sæt fotos er taget af klubbens fotograf, Wolfgang Brückner, som har været så venlig at lade os vise hans fotos fra koncerten her. Især de mange glimrende fotos af de salsadansende i den berlinske salsa-natklub er et seriøst kig værd.
Det andet sæt fotos er taget af Tonny Pedersen før og efter koncerten og i pausen mellem de to sæt.

Afløsere på dagen: Peter Ehler (congas) og Lene Pernille Christiansen (trompet)Fotoserie 17 (11 fotos) Foto: © Jens Rømer   Salsa Loca i Kulturhuset Klaverfabrikken d. 2. dec. 2004

Se fotoserie 17 (11 fotos)

Torsdag d. 2. dec. 2004 havde Kulturhuset Klaverfabrikken i Hillerød for første gang live salsa på programmet, da Salsa Loca kom forbi.

For størstedelen af publikum var genren ny, men tæt ved alle og en deltog - og ivrigt - i den indledende danseundervisning, og så var grunden lagt til en glad torsdag aften i Hillerød.

Tak til Jens Rømer, der er en af bagmændene bag Klaverfabrikken, for at invitere Salsa Loca til Hillerød - og for tilladelsen til at gengive hans fotos fra aftenen her.

Afløsere på dagen: Irina Alberdi (vokal) og Lene Pernille Christiansen (trompet)Fotoserie 15 (14 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen

Fotoserie 16 (18 fotos) Foto: © Ulrik Teisner

  Salsa Loca i Copenhagen Jazzhouse d. 15. okt. 2004

Se fotoserie 15 (14 fotos af Nana Hee)
Se fotoserie 16 (18 fotos af Ulrik Teisner)

Salsa Loca spillede d. 15. oktober 2004 i Copenhagen Jazzhouse for femte gang - og så mange havde trodset det kedelige efterårsregnvejr, at der var tæt på udsolgt hus. Heriblandt to fotografer.

Dansegulvet var fyldt og stemningen dejlig høj - og det har vores flittige 'husfotograf' Nana Hee Jepsen heldigvis haft lyst til at forevige med sit kamera.

Det første af Nanas billeder viser New York-style-underviseren Asger 'The Shark' Garnak i misundelsesværdigt selskab (kæresten Mette og Barbara). Asger var en af de tre hovedvindere i konkurrencen afholdt her på hjemmesiden op til koncerten, og gevinsten - udover entreen for to - var indholdet af bakken: 'the Special Copenhagen Jazzhouse Cuban Treat'.

Fotograf Ulrik Teisner havde også fundet vej til Jazzhouse og havde aftenen igennem kameralinsen rettet mod scenen, hvor han har formået at fange intensiteten og livsglæden.

Afløser på dagen: Peter Clement Marott (trompet).Fotoserie 14 (48 fotos) Foto: © Ralf Bölke , www.club-Latino.de   Salsa Loca ved Potsdamer Stadtfest d. 26. juni 2004

Se fotoserie 14 (48 fotos)

Salsa Loca spillede juni 2004 ved Potsdamer Stadtfest, og det var samtidig bandets første koncert i Tyskland - og udlandet i det hele taget, hvis man fraregner Salsa Locas mange besøg i Skåne. Og såvel koncerten som hele turen til Tyskland blev en stor oplevelse for bandet.

Den charmerende Luisenplatz med Potsdams Brandenburger Tor dannede den smukkeste ramme for de mange fremmødte tilskuere - og for de mange salsadansere fra Potsdam og tilrejsende fra Berlin, som tydeligt nød at 'danse igennem'.

Efter afslutningen på årets byfest i Potsdam kunne man i de lokale aviser læse, at koncerten med Salsa Loca havde været byfestens højdepunkt. Og Salsa Loca blev få dage efter hjemkomsten engageret til at optræde igen ved byfesten i 2005!

Det kunne dog være gået grueligt galt: Det havde regnet næsten dagligt i de 14 dage op til dagen og koncerten foregik udendørs. Samtidig stod Tysklands fodboldlandshold med gode muligheder for at komme i kvartfinalen ved europamesterskabet i fodbold - en kamp, der blev spillet samtidig med koncerten og som ville have efterladt de tyske gader og pladser øde. Men solen brød frem om eftermiddagen før koncerten, og Tyskland nåede som bekendt ikke kvartfinalen!

Potsdams salsaforening, www.club-latino.de, havde fotograf Ralf Bölke på plads ved koncerten, og han har venligst stillet sine pletskud til rådighed for Salsa Loca. Og så vil Salsa Loca gerne varmt takke Jochen (Woller) - også fra Potsdams salsaforening - for at sørge for de luksuriøse rammer for bandets ophold i Potsdam.

Afløsere på dagen: Rodrigo Labarca (bongos) og Peter Ehler (congas).Fotoserie 13 (5 fotos) Foto: © Viggo Peetz   Salsa Loca ved Københavns Karneval d. 30. maj 2004

Se fotoserie 13 (5 fotos)

Siden 1999 har Salsa Loca været et fast indslag ved Københavns Karneval - og således også i år.

Viggo Peetz, der selv har en glorværdig fortid i den hedengangne sambaskole Kolibri, og som nu bor på Cuba, var til karneval i København og havde sit kamera med.

Cubanerne har ry for at gå forrest, når der skal festes - og Viggos fotos underbygger denne påstand.Fotoserie 12 (16 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen   Salsa Loca i Copenhagen Jazzhouse d. 5. dec. 2003

Se fotoserie 12 (16 fotos)

Salsa Loca gæstede i december 2003 for fjerde gang Copenhagen Jazzhouse. Det var årets sidste koncert for bandet og den sidste i flere måneder, da mere end halvdelen af orkestret i januar/februar 2004 tager til Sydamerika (Cuba og Brasilien).

På en aften med andre spændende salsa-tilbud, udsigt til storm om natten og finale i det populære tv-program, 'Stjerne for en aften' var det dejligt at opleve så mange fremmødte (og tak til dem/jer).
Så efter en vellykket koncert med rigtig god lyd (tak til lydmanden) og dejlig stemning i salen blev årets sidste koncert efterfølgende på behørig vis fejret i bandrummet!

Blandt de fremmødte var Nana Hee Jepsen, som havde vist sin gode vilje og taget sit kamera med, og med det har hun forsøgt at fange energien og koncentrationen på scenen og livet bag scenen.

Afløser på dagen: Mia Engsager (trombone).Fotoserie 11 (15 fotos) Foto: © Lars Nybøll   Salsa Loca på Gran Teater for Dans i Århus, 4. okt. 2003

Se fotoserie 11 (15 fotos)

Salsa Loca gæstede i oktober 2003 Gran Teater for Dans i Århus ved en koncert arrangeret af den lokale Club Camaleon. De salsadansende i Århus var mødt talstærkt op og et konstant tætpakket dansegulv efterlod ingen tvivl om, at Århus er til salsa!

Blandt de fremmødte var modelfotograf - og salsadanser - Leif Nygaard, og det er der kommet en række stemningsfulde fotos ud af. Et af billederne er fra det show, som den populære hollandske salsainstruktør Morry og dansepartner Aronnette Martis stod for i pausen.
Nyd i øvrigt eksempler på Leif Nygaards arbejde på www.leifnygaard.dk

Afløsere på dagen: Mia Engsager (trombone) og Rodrigo Labarca (bongos).Fotoserie 10 (12 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen   Salsa Loca ved Café-Pavillonen, 16. aug. 2003

Se fotoserie 10 (12 fotos)

Det populære københavnske salsatek, Columbus på Nørrebrogade, skiftede sommeren 2003 ejer, og de nye ejere, Jon Brüel og Mogens Kischinovsky, startede en større ombygning.

Som en 'gave' til det københavnske salsapublikum - mens de spændt ventede på genåbningen - arrangerede Latin Quarter (som Columbus er blevet omdøbt til) en udendørs sensommerkoncert med Salsa Loca ved Café-Pavillonen i Fælledparken.

Blandt de fremmødte var Nana Hee Jepsen, og her er et lille udvalg af de billeder, som Nana tog, mens det stadig var lyst.Fotoserie 9 (11 fotos) Foto: © www.info-kanal.dk   Salsa Loca på Skanderborg Festival d. 10. aug. 2003

Se fotoserie 9 (11 fotos)

Salsa Loca spillede aug. 2003 på Danmarks Smukkeste Festival, som Skanderborg-festivalen officielt kaldes.

Info-Kanalen i Skanderborg, der er en af landets største info-kanaler (lokalt tekst-TV mv.), havde et hold fotografer med på festivalen og de knap 3.000 billeder herfra kan ses på deres site, www.info-kanal.dk.
De af billederne, der blev taget ved Salsa Locas koncert på Den Blå Planet, har vi fået lov til at vise her.

Danserne på scenen: Irina Alberdi & Charlie Pedro Ibanez.Fotoserie 8 (11 fotos) Foto: © Peter Fuglsang   Salsa Loca i Etnorama d. 20. sept. 2002

Se fotoserie 8 (11 fotos)

Den 20. september spillede Salsa Loca på københavns eneste deciderede verdensmusikspillested, Etnorama, på Nørrebro.

Se her udvalgte fotos taget på den hyggelige aften af Peter Fuglsang. Læg mærke til Etnoramas kreative måde at udsmykke væggene på. Et af billederne fra Salsa Locas koncert i Tivoli 2001 (dette), er blevet overført til lysbillede, og derefter 'blæst op' på hele væggen.

Afløser på dagen: Anders Thor Andersen (tenor sax).Fotoserie 6 (11 fotos) Foto: © Lars Nybøll

Fotoserie 7 (47 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen

  Salsa Loca i Tivoli d. 17. aug. 2002

Se fotoserie 6 (11 fotos af Lars Nybøll)
Se fotoserie 7 (47 fotos af Nana Hee)

I august 2002 spillede Salsa Loca til lørdagsbal på Plænen i Tivoli for tredie år i træk. Som de to foregående år var bænkene foran Plænen fjernet, og pladsen udnyttet til sidste kvadratmeter.

Begivenheden er blevet foreviget af vores to flittigste fotografer - og tak for det!

Vores allestedsnærværende salsafotograf, Nana Hee Jepsen, var tilstede og har forsøgt at fange stemningen backstage og under lydprøven. Det er også lykkedes Nana at indfange en del af det danseglade publikum under koncerten.

Vores fotograf, Lars Nybøll, der også er manden bag vores pressefotos, var mødt op med de dyre linser for at lege lidt med lyset i haven og de salsadansendes bevægelser. Det er der kommet nogle anderledes og flotte fotos ud af.

Blæsergruppen var på dagen udvidet med Michael Mølhede (trp).
Gæst i rytmegruppen: Edwin (guiro).
Danserne på scenen: Juan Armand Cureaux, Dainerys García Hernandez, Charlie Pedro Ibanez, Trine Louise Koch, Sergio Bedoya, Angelika Nallino, Ramon Arturo Christiansen og Sara í Dali Hedeland.Fotoserie 5 (18 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen   Salsa Loca i Vognporten d. 11. maj 2002

Se fotoserie 5 (18 fotos)

Den Cubanske Kulturforening, Mamey, afholdt i København i maj 2002 en latinamerikansk festival over tre dage i og omkring Huset (i Magstræde). Ved den lejlighed spillede Salsa Loca også. Nana Hee Jepsen var med og forsøgte at fange stemningen.

Afløsere på dagen: Jeanette Arp (vok) og Rodrigo Labarca (bongos).Fotoserie 4 (16 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen   Salsa Loca i Park Café d. 18. aug. 2001

Se fotoserie 4 (16 fotos)

Ugen efter, at Salsa Loca spillede til lørdagsbal på Plænen i 2001, var det en pakket Park Café på Østerbro, der lagde dansegulv til. Nana Hee Jepsen var blandt gæsterne.

Afløser på dagen: Peter Clement Marott (trompet).
Gæstesolist: Charlie Pedro Ibanez (fløjte).Fotoserie 3 (24 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen   Salsa Loca i Tivoli d. 11. aug. 2001

Se fotoserie 3 (24 fotos)

I 2001 spillede Salsa Loca til lørdagsbal på Plænen i Tivoli. Foran scenen var bænkene fjernet og dansegulvet proppet, og på scenen hjalp 10 dansere med at sikre, at der var noget at kigge på for alle. Og så havde vi sikret os, at Nana Hee Jepsen også var mødt op. Det er der kommet disse udvalgte fotos ud af.

Afløser på dagen: Peter Lyster (keyboard).
Danserne på scenen: Yanelis Merejon Diaz, Yaneicy Martinez, Irina Alberdi, Daineris Garcia, Juan Armand, Thomas Nyegaard, Dinah Merklin, Sara í Dali Hedeland & Henrik Dalsgaard Sørensen.Fotoserie 2 (21 fotos) Foto: © Nana Hee Jepsen   Salsa Loca på Sabor Latino, 8. juni 2001

Se fotoserie 2 (21 fotos)

Det populære københavnske salsatek, Sabor Latino, er også spillestedet med flest salsakoncerter - overvejende med skandinaviske og cubanske orkestre. En gang om året kommer også Salsa Loca forbi - og ved koncerten i 2001 var også Nana Hee Jepsen til stede.

Afløsere på dagen: Rodrigo Labarca (bongos) og Niels Lichtenberg (bas)Fotoserie 1 (7 fotos) Foto: © Lars Nybøll   Salsa Loca i Park Café d. 14. april 2001


Se fotoserie 1 (7 fotos)

Siden januar 2001 har Salsa Loca bestået af de samme 12 mand m/k - og billederne fra koncerten på Park Café i april er de første med den nye besætning. Billederne er taget af vores faste pressefoto-fotograf, Lars Nybøll.  Oversigt over all koncertfotos med Salsa Loca

Se alle 623 fotos

Vælg denne oversigt for at få adgang til alle koncertfotos på en gang.

Ud over at vælge bestemte fotos med musen kan du vælge alene at bruge Enter-tasten, der viser næste foto. Hvis Enter-tasten ikke viser næste foto, så vælg først et vilkårligt foto med musen, hvorefter Enter-tasten burde virke igen.
Nederst på siden er der små udgaver af samtlige fotos, så du nemt kan komme hen til din favorit.

For at sende en e-mail-hilsen med link til et bestemt foto, så indsæt dette link
http://www.salsaloca.dk/sldkFot-Ovs.html#55
i mailen og erstat 55 med nummeret på det foto, som oversigtssiden skal åbne med.

 
 Top  Forrige Pressefotos Næste 
 
Pressefotos 2001, nr 1: 919x900, 133 Kb Foto: © Lars Nybøll

Se/download foto
1021 x 1000 (px)
bmp-fil (2,9 Mb)
tif-fil (1,5 Mb)

Pressefotos 2001, nr 2: 627x900, 117 Kb
Foto: © Lars Nybøll

Se/download foto
697 x 1000 (px)
bmp-fil (2,0 Mb)
tif-fil (1,3 Mb)

Fra fotograf Lars Nybølls studier nov. 2001

Klik på de to pressefotos for at se dem i et større format.

Klik på links under de to fotos for at se eller downloade ikke-komprimerede udgaver (bmp til pc og tif gemt til brug for Mac).

 
 Top  Forrige Ophavsret  
 
  Brugen af tekst, fotos, lyd- og videoklip på www.salsaloca.dk er underlagt gældende dansk lov ophavsret. Det betyder, at du som hovedregel ikke må kopiere billeder, lyd, video eller tekst fra hjemmesiden uden at have indhentet tilladelse fra fotografen eller tekstforfatteren.

Du er dog altid mere end velkommen til at lave et link til den side på www.salsaloca.dk, hvor du fandt noget, som du gerne vil videreformidle - det være sig tekst, fotos, lyd- eller videoklip.

Hvis et link ikke er tilfredsstillende, så husk venligst at indhente tilladelse fra ophavsmanden til det, som du er interesseret i at bruge. Al tekst er forfattet af webmasteren med mindre andet er anført, og ved alle fotos er fotografens navn oplyst, og det er som oftest muligt at sende fotografen en e-mail fra siden.

Musikken på hjemmesiden er stillet til rådighed med tilladelse fra KODA og NCB. 
Til toppen af siden Til www.salsaloca.dk